English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Phone/fax:
+372 698 74 66

Opslagtanks

EuroTankWorks is gespecialiseerd in de productie van stalen opslagtanks voor allerlei industriële behoeften. Ondernemingen die de bouw, uitbreiding of apparatuurupgrade van magazijnen voor vloeibare goederen plannen, hebben scheepsuitrusting nodig van verschillende grootte, vorm, materiaaleigenschappen, duurzaamheid, enz. Onze onderneming produceert dus alle soorten vloeistofopslagtanks: verticale tanks met hoge laadcapaciteit (100m³ - 100.000m³), verschillende horizontale containers, silo's, ketels en afwijkende scheepsuitrusting.

Verticale, ter plaatse gebouwde
stalen opslagtanks
van hoge capaciteit

verticale opslagtanks voor vloeistoffen

Wij bieden u de catalogus van verticale stalen opslagtanks die wij produceren. Typische volumes tanks: van 100 tot 100.000 kubieke meter. Aangepast ontwerp beschikbaar. Bekijk de maattabel, specificaties en ontwerpkenmerken van de opslagtanks ...

lezen

Heet water accumulator opslagtanks

Dit zijn de verticale industriële opslagtanks voor accumulatie van warm water (tot 95 ° C). Ze worden veel gebruikt in systemen voor warmwatervoorziening. Wordt ook de bufferopslagtanks genoemd. Voorzien van warmte-isolatie en complexe roestvrije coating. Bekijk de gedetailleerde en geïllustreerde beschrijving van het product ...

lezen
horizontale
werkplaatsgelaste opslagtanks
met lage capaciteit

horizontale opslagtanks voor vloeistoffen

Wij produceren horizontale atmosferische opslagtanks van alle soorten: bovengronds / ondergronds, enkelwandig / dubbelwandig, ééndelig / meerdelig. Laat ons u onze catalogus van horizontale stalen tanks voorstellen (capaciteit van 3 - 100 kubieke meter). Het ontwerp van elke opslagtank wordt voltooid, rekening houdend met al uw vereisten ...

lezen

ondergrondse afwateringstanks

De drainagetank is een soort horizontale industriële opslagtank die onder de grond wordt geplaatst en enkele constructieve kenmerken heeft. Gebruikt voor het verzamelen en opslaan van de rest van olieproducten uit de technologische pijpleidingen en olieachtige effluenten. Bekijk de catalogus met opslagtanks voor vloeistoffen die te koop zijn...

lezen

OPSLAGTANKS TE KOOP

Onze marketingafdeling helpt u bij het kiezen van de beste stalen opslagtank voor uw behoeften uit de verscheidenheid van onze producten. Onze ingenieur zal samenwerken met uw specialisten om het ontwerp van de industriële opslagtank uit te werken, het materiaal te kiezen en, indien nodig, de roestvrije coating, verwarming en warmte-isolatie.

Houd er rekening mee dat de prijs van elke tank wordt gevormd met inachtneming van een aantal factoren. Ons principe is om de klant de meest effectieve oplossing te bieden op het gebied van technologie en economie. Dankzij de hoge professionaliteit van onze ingenieurs slagen onze klanten er vaak in hun uitgaven voor opslagtanks met meer dan 50% te verminderen. We vermijden bijvoorbeeld vaak het gebruik van kostbare staalsoorten door moderne roestvrije coating aan te brengen, of verminderen de totale hoeveelheid door individueel ontwerp, of besparen op logistiek dankzij een zorgvuldige planning van batchgewijze verzending van metalen frames, enz.

In de beginfase van het kiezen van de apparatuur hebben onze klanten vaak de behoefte om snel de geschatte kosten van atmosferische opslagtanks te leren. In dergelijke gevallen zal onze marketingafdeling op uw verzoek binnen 24 uur een commercieel voorstel opstellen met alternatieve apparatuur, prijzen, berekende logistiek en, indien nodig, montagewerkzaamheden. 

Soorten stalen opslagtanks

De classificatie van te koop aangeboden opslagtanks is gebaseerd op hun structurele kenmerken. De belangrijkste is oriëntatie: verticaal of horizontaal.

Als algemene regel worden verticale stalen opslagtanks geproduceerd voor vloeistoffen met een hoogte van 18 m en een diameter van 85 m, die als metalen raamwerken op de site worden afgeleverd en op de site worden geassembleerd. Horizontale vloeistofopslagtanks zijn kleinere containers met een laadcapaciteit van minder dan 100 m³, die geassembleerd vanuit de onderneming worden verzonden. Verticale atmosferische opslagtanks kunnen op hun beurt worden geproduceerd met een stationair dak of een zwevend dak, kunnen worden uitgerust met een ponton, kunnen een beschermende schaal hebben ("body inside body" -constructie). Horizontale vloeistofopslagtanks worden geproduceerd met een of meerdere secties, een of twee schalen, voor boven- of ondergrondse plaatsing.

Onze onderneming produceert vloeibare opslagtanks voor verkoop van elk constructietype. Zowel coiling als plaat-voor-plaat methoden zijn beschikbaar (de onderneming is uitgerust met gespecialiseerde wikkelmachines). Onze ontwerp-constructie afdeling bereidt snel en professioneel structurele ontwerpprojecten en definitieve winkeltekeningen voor. We besteden speciale aandacht aan het minimaliseren van de kosten van elke stalen opslagtank door het metaalverbruik te verminderen met behoud van de vereiste structurele sterkte. Metalen kaders worden verzonden via autotransport of per trein via ons privéspoor.

De productie van kleine horizontale opslagtanks is geautomatiseerd. We gebruiken zuilvormige lassleutels die een zeer nauwkeurige en stabiele laskwaliteit bieden. We hebben ook onze eigen verfwinkel die het mogelijk maakt om tanks en containers te bedekken met roestvrije coating bij stabiele temperatuur en vochtigheid, wat resulteert in een hoogwaardige roestbestendige bescherming en verlengt de levensduur van het product.