English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Phone/fax:
+372 698 74 66

Silos

Bulkopslagsilo's zijn containers, bedoeld voor opslag van bulkvoorraden. Ze worden gebruikt voor opslag op korte termijn (overslag) en voor opslag op lange termijn van bouwmaterialen voor bulkgoederen en voedselproducten.

EuroTankWorks biedt opslagsilo's te koop: voor alle soorten bulkvoorraden volgens het ontwerpproject van de klant of op turnkey-basis - van de eerste fasen van ontwerpdocumenten tot de volgende productie van silo's en installatie van de voltooide eenheden op de bouwplaats.

Het assortiment silotypen dat door ons bedrijf wordt geproduceerd en in bedrijf wordt genomen, omvat bulkopslagsilo's voor cement en andere bouwmaterialen, silotanks voor het opslaan van graan, meel, mout, enz., Allemaal met een laadcapaciteit van 5 m³ tot 1000 m³.


Bulk opslag silo soorten:

De algemene soorten silotanks, vervaardigd door EuroTankWork, zijn als volgt:

  • Een opslagsilo voor cement en andere bulkbouwmaterialen;
  • Een bulksilo voor graan en bulk droge voedselproducten voor langdurige opslag;
  • Een silotank voor graan en bulk droge voedselproducten voor korte opslag.

Deze silokaders verschillen in materiaal (wat betreft de vereisten voor opslag van het exacte product) en in constructiedetails (een vlakke bodem wordt gebruikt voor langdurige opslag, de conische vorm van de bodem is voor opslag en overslag op korte termijn).

Silotanks worden in industriële en agrarische sectoren gebruikt voor het laden, opslaan en doseren (gedoseerd) lossen van alle soorten bulkmaterialen en producten, zowel organisch als niet-organisch.

Bulk-opslagsilo's voor organische, met name voedingsproducten, zijn gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal. IJzerhoudende metalen rol is toegestaan voor de productie van silotanks voor cement, calciumsulfaat, stof, zand, slib, kalkcarbonaat.

Silo ontwerp:

Een bulksilo bestaat uit een verticale cilindrische schaal. Afhankelijk van het type silo wordt het dak conisch of plat gemaakt. Silo's voor korte termijn opslag van graan / meel / voedselproducten hebben een conische bodem, geïnstalleerd op draagframe, welke hoogte afhankelijk is van de manier van lossen van de bulkvoorraad. De bodem van silo's voor de langdurige opslag van graan / meel / voedselproducten is vlak gemaakt, waardoor de reinigingsschroef voor de lozingsdoeleinden wordt geleverd.

Het dak van silo's is manueel inspecterend en geeft toegang tot de binnenkant voor service. Een silo is ook uitgerust met trappen, schelp looppaden en het dek op het dak met een hek.

Silo apparatuur:

EuroTankWorks levert inspectiesensoren voor top-, bodem- en mediumpositionering voor zijn opslagsilo's. De gegevens van de sensor worden verzonden naar de controlekamer of naar de afsluiters.

Ten behoeve van constante toevoer en afvoer van het product is een trilinrichting aangebracht aan het onderste deel van de silo.

Fabricage van opslagsilo's:

To order

Onze productiefaciliteit is uitgerust met geautomatiseerde en auto-handmatige lasapparatuur Lincoln Electric en moderne apparatuur voor metaalvoorbereiding (plaatbewerkingsmachines, randverwerkingsapparatuur, mechanische verwerkingsapparatuur). Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van de lasverbindingen, exacte geometrische parameters van de afgewerkte eenheid en operationele efficiëntie van de productie.

De garantieperiode voor onze silotanks is gelijk aan 18 maanden vanaf het opstarten of 24 maanden vanaf de datum van levering.

Metalen structuren van grote silo's worden naar de bouwplaats gebracht in de vorm van voorbereide panelen en segmentonderdelen voor verdere assemblage.

Silotanks met geschikte transportafmetingen worden geleverd in de vorm van volledig gelaste eenheden.

In geval van noodzaak om vorstpenetratie in de voorraad van een stalen silo te voorkomen, wordt het buitenoppervlak van de tank tijdens de installatie geïsoleerd. Speciale lakken en coatings worden gebruikt als corrosiewerende materialen. Deze procedures moeten worden uitgevoerd tijdens de montage en installatie.

Silo constructie & installatie:

Op verzoek van de klant kunnen de metalen kaders van silo's worden geïnstalleerd door ons constructie- en assemblageteam, dat bestaat uit zeer bekwame specialisten, die over de volledige set machtigingsdocumenten en rijke ervaring in constructie en assemblage beschikt.

Silo's installatieSilo's installatieSilo's installatieSilo's installatie

We raden aan bulksilo's turn-key te bestellen bij een en dezelfde aannemer. In dit geval dragen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de apparatuur vanaf het stadium van het engineeringontwerp tot het aangaan van de operatie. In dit geval zullen we in staat zijn om de materiaalkosten, de logistieke kosten van de levering te verlagen, en onze metalen kaders snel en effectief te installeren, waardoor we de uitstekende documentatieprocedure kunnen bieden.