English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Phone/fax:
+372 698 74 66

Groot opslagtanks voor warm water, buffertanks

Bestellen

Heetwateropslagtanks zijn reservoirs voor het opslaan van water tot 95 ° С. Ook bekend als warmwaterbuffertanks of accumulatortanks. Deze apparatuur wordt geïnstalleerd in het warmwatervoorzieningssysteem tussen de warmwaterproducerende eenheden en zijn verbruikers. De benodigde hoeveelheid warm water opgeslagen in warmwateropslagtanks helpt bij het nivelleren van het warme water dat stroomt, waardoor efficiënt werk van het verwarmingssysteem wordt geleverd.

Grote warmwatertank is in feite een verticale stalen tank met enkele aanvullende structurele componenten (zoals velgen die beschermen tegen falen). Heetwateraccumulatortanks worden geclassificeerd als een afzonderlijke groep industriële constructies volgens de voorschriften voor veilig onderhoud van verwarmingscontainers.

De opeenvolging van bouwprocedures voor industriële warmwatertanks bestaat uit drie fasen: het ontwerp bestellen, metalen constructies kopen, hun installatie bestellen.

Fabricage van warmwatertanks

Wij produceren heetwatertanks in werkplaatsomstandigheden door oprollen en per vel methoden. Volgens de wikkelmethode worden de wand- en bodemstrippanelen in de werkplaats gelast en op een speciale wikkelmachine gerold.

Accumulator tank metalen structuren omvatten stalen wanden, bodem en dak. Wandstrippanelen worden riem voor riem vervaardigd van plaatstaal met verschillende diktes tot 16 mm. De wikkelmachine maakt het gebruik van tweezijdig automatisch ondergedompeld booglassen mogelijk, dat verbindingen van hoge kwaliteit produceert en de productietermijnen vermindert. Het garandeert ook de juiste geometrie van wand- en bodemspoelen, afwezigheid van spelingopeningen, vervormingen en andere defecten die typisch zijn voor metalen structuren die door hijsen op de vloer zijn gerold.

Productie van buffertanks voor warm waterProductie van buffertanks voor warm waterProductie van buffertanks voor warm waterProductie van buffertanks voor warm water

De plaat-voor-plaat methode betekent dat de grote warmwatertank op de bouwplaats wordt afgeleverd in de vorm van metalen structuren: staalplaten met lasgroef. Wandstrippanelen worden gerold volgens de projectontwerpradius.

We produceren en leveren warmwaterbuffertanks in set met hardware voor installatie van warmte-isolatie en constructies met progressieve instorting. Deze externe versterkingsstructuren omvatten binding (horizontale cirkelvormige banden) en verticale versterkingsribben. Binding wordt op bepaalde accumulatortanks volgens het projectontwerp op bepaalde intervallen geïnstalleerd, afhankelijk van de verlengingskracht en de deuren van de sifon en de vulnek.

Installatie van warmwatertanks

Nadat de metalen structuren van een warmwateraccumulator zijn vervaardigd, moeten deze op de bouwplaats worden geassembleerd en worden opgenomen in een verwarmingscentrale. De installatie van grote opslagtanks voor warm water is een opeenvolgende combinatie van procedures, waaronder de ontwikkeling van een werkplan, funderingsconstructie, tankinstallatie, de roestvrije coating en warmte-isolatie en de bouw van dijkwanden rond een tankgroep.

EuroTankWorks voert al deze procedures uit, met het zeer professionele personeel van lassers en installatiemedewerkers, gespecialiseerde machines, lasapparatuur van toonaangevende merken, toegang tot gevaarlijke en zeer gevaarlijke productiefaciliteiten. Ons constructie- en assemblagebeheer zal overal in Rusland en het GOS een sleutelklaar warmwateraccumulator installeren.

Installatie van warmwatertank

Installatie van warmwatertankInstallatie van warmwatertankInstallatie van warmwatertankInstallatie van warmwatertank

Anti-corrosiebehandeling voor de grote warmwatertank

Bekleding van warmwatertanksBekleding van warmwatertanksBekleding van warmwatertanksBekleding van warmwatertanks

Wij adviseren het aanbrengen van een complexe roestwerende bekleding  voor metaal en beluchtingsbescherming voor water, gebaseerd op de technologie van vloeistof met drijvende afdichting. Gemengde bescherming op basis van de drijvende sealer en roestvrije coating voor metalen oppervlakken kan ook worden toegepast.

Kathodisch beschermingssysteem voor metaal wordt vaak gebruikt in combinatie met bovengenoemde maatregelen.

Geïsoleerde tanks voor opslag van warm water

Geïsoleerde tanks voor opslag van warm waterGeïsoleerde tanks voor opslag van warm waterGeïsoleerde tanks voor opslag van warm waterGeïsoleerde tanks voor opslag van warm water

Heetwateropslagtanks moeten worden geïsoleerd. Voor deze doeleinden worden vaak gewatteerde synthetische minerale vezel- of minerale wolplaten gebruikt. De geïsoleerde tank is aan de buitenkant bedekt met aluminium of verzinkte staalplaten. De beschermende metalen coating is aangebracht op minimaal 1 mm (voor aluminium) en minimaal 0,7 mm (voor verzinkt).

Warmwaterbuffertanks documentatie

Bij het bestellen van een sleutelklaar warmwateraccumulatortank bij EuroTankWorks ontvangt de klant de volledige set documenten, die een probleemloos opstarten garandeert. De volgende documenten moeten bij de voorraadtank voor warm water horen:

 • Productie en gedetailleerde tekeningen;
 • Certificaten voor tankstaalconstructies;
 • Overbruggingsdocumenten voor afwijkingen van tekeningen;
 • Verborgen werken onderzoek handelingen;
 • Certificaten voor metaal en andere materialen;
 • Resultaten van geodetische metingen;
 • Logboeken van erectiewerk;
 • Testcertificaten van lasverbindingen, dichtheid en tanksterktetests;
 • Inventaris van lasserscertificaten;
 • Het vinden van off-test erectievoegen;
 • Inspectiecertificaten van geïnstalleerde apparatuur;
 • Aansluitplan en aardingscertificaat voor tankaarding;
 • Nivelleerplan tankfundering;
 • Corrosiewerende beschermingscertificaten;
 • Testcertificaat voor externe wapeningsstructuren;
 • Tank certificaat van acceptatie.

U bent mogelijk geïnteresseerd:

>>> Verticale opslagtanks

>>> Graansilo

>>> Cementsilo

Groot opslagtanks voor warm water, buffertanks
Bestellen