English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Phone/fax:
+372 698 74 66

Tank boerderij bouw

Afdeling Bouw & Assemblage van EuroTankWorks is gespecialiseerd in de bouw van industriële faciliteiten, waaronder tank boerderijen. Meer dan de helft van onze gemiddelde jaarlijkse hoeveelheid werk omvat het bouwen van olietankboerderijen en vloeibare bulkterminals: brandstof en smeermiddelen, olieresten, bitumen, enz. We werken ook samen met de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie: we bouwen kant-en-klare winkels voor grondstoffen en industrieproducten - tankboerderijen voor vloeibare producten en silocomplexen voor droge goederen. Er is veel vraag naar onze diensten bij ondernemingen in de chemische industrie, huisvesting en gemeentelijke diensten en andere industrieën, omdat voor elke industriële en productiefaciliteit opslagtanks moeten worden gebouwd, bijvoorbeeld voor noodwateropslag.


  • Kant-en-klare installatie: wij ontwerpen, produceren en installeren
  • Wij brengen speciale apparatuur en machines
  • Wij werken onder alle weersomstandigheden
  • We werken volgens de hoogste normen, snel en zonder vertragingen
  • Wij bieden gecertificeerde specialisten en apparatuur
  • We stellen foutloze as-built documentatie op

Wij voeren gebruiksklare constructie uit olieterminals, tankparken, olie- en brandstofdepots en andere industriële faciliteiten - van project tot inbedrijfstelling. Onze ontwerpafdeling en werkplaats werken samen met onze constructie- en assemblageafdeling als een enkele organisatiestructuur. Dit is een van onze belangrijkste concurrentievoordelen, omdat we de klant aanbieden om met één algemene aannemer te werken, uitstekende en hoge kwaliteit, professionaliteit en eerlijke prijzen te bieden.

We nemen ook vrij vaak deel aan bouwwerken, geleid door andere bedrijven, als onderaannemer voor tankinstallatie, vanwege het specifieke karakter van deze werken waarvoor speciale vaardigheden, personeel en apparatuur vereist zijn.

Onze constructie- en installatieteams zijn volledig mobiel en autonoom op de site. We hebben werkverbindingen met leveranciers van verbruiksgoederen en bouwmaterialen in het hele land. We hebben alle benodigde vergunningen en licenties.

 

BOUW VAN Tankboerderijen en vloeibare bulkterminals

Bij de bouw van olieterminals, tankparken, olie- en brandstofdepots en andere kant-en-klare, kant-en-klare industriële installaties, installeert onze constructie- en assemblageafdeling niet alleen een tankbatterij, maar voert ze ook andere werkzaamheden met metaal uit, voornamelijk legolijnen op locatie en assembleren van staalconstructies - steigers, ondersteunende constructies, winkelconstructies, enz. Dergelijk werk vereist een juiste keuze van uitrusting en tuigage, goede gewichtheffen en trekmechanismen, waarmee onze bemanningen zijn uitgerust. In het stadium van de ontwikkeling van Method Statements optimaliseren we de volgorde van installatie- en laswerkzaamheden, waardoor we efficiëntie bieden en extra kosten vermijden.

Tank boerderij diensten

Naast nieuwbouw van industriële en productiefaciliteiten en hun technische upgrading, biedt onze afdeling Bouw & Assemblage diensten voor terminals voor vloeibare bulkgoederen - tankreiniging, onderzoek en reparatie. Tanks die tijdelijk buiten gebruik zijn, moeten mottenballen nemen. Tijd is verstreken - demonteer en draai metaalafval.

Afdeling Constructie & Assemblage EuroTankWorks heeft zich op de markt van de bouw van industriële en productiefaciliteiten ontwikkeld als een grootschalige assemblageorganisatie, waarbij het engineering- en installatiepersoneel, het machinepark, de database van bewezen partners en leveranciers geleidelijk zijn gegroeid. Tegenwoordig heeft ons bedrijf een mobiele constructie- en assemblagestructuur, in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven die net alle benodigde licenties hebben gekocht. De afgelopen jaren heeft het bedrijf geïnvesteerd in moderne management- en ontwikkelingstechnologieën, verbeterde normen of klantenservice en advies.