English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Phone/fax:
+372 698 74 66

Fabricage van stalen tanks


Silo's en opslagtanks fabrikant - EuroTankWorks is bijgewerkte fabrikant van:

Randfreeslijn:

Apparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanks

Onze werkplaats is uitgerust met een lijn voor het bewerken van de randen van plaatmetaal door frezen. De lijn behoort tot de categorie belangrijkste uitrusting voor de fabricage van stalen tanks en wordt gebruikt voor het voorbereiden van plaatwerk voor het lassen.

Het bestaat uit twee machines: longitudinale rand-freesmachine (voor het bewerken van staalplaten in de breedte) en dwarse eindfrezen (voor het bewerken van uiteinden van staalplaten, d.w.z. in de lengte bewerken).

De verwerking gebeurt door gelijktijdig de randen van de metalen platen langs hun lengte te frezen. Als gevolg hiervan wordt de nauwkeurige ontwerpgrootte zowel in de breedte als in de juiste geometrische vorm bereikt. Parallel frezen maakt het mogelijk om metaal 3-4 keer sneller te verwerken dan, bijvoorbeeld, op een conventionele schaafmachine.

Niet alle fabrikanten van opslagtanks hebben dergelijke apparatuur. Daarom is de randfreeslijn een van onze concurrentievoordelen.

Coilframe voor staalconstructies met bouwlocatie:

Apparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanksApparatuur voor de productie van stalen tanks

EuroTankWorks is een van de weinige fabrikanten van opslagtanks en silo's ter wereld die zijn uitgerust met de speciale wikkelmachine. Dit maakt het mogelijk om opgerolde panelen van de wand, bodem en dak van de tank te produceren met behulp van geautomatiseerd dubbel lassen.

Eerst wordt een kaart van het paneel verzameld op de bovenste laag van het spiraalframe. Vervolgens worden de verbindingen gelast door de automatische lastractor. Vervolgens strekt het paneel zich via de hulpspiraal uit naar de onderste laag, waarna de verbindingen aan de achterkant worden gelast.

De kwaliteitscontrole wordt vervolgens uitgevoerd: alle lasverbindingen worden visueel geïnspecteerd en gecontroleerd met een röntgenfoto. Voor het werk van het niet-destructieve controlelaboratorium onder de onderste laag van de wikkelmachine wordt speciaal personeel toegang verleend. Feitelijk maakt alleen het tweelaags wikkelframe het mogelijk om echt kwaliteitscontrole van lasverbindingen uit te voeren in overeenstemming met de vereisten van de wettelijke documenten.

De kwaliteit van gerolde tankstructuren, geproduceerd in de speciale faciliteit, is voldoende hoger dan die van de platen, "gerold" op de vloer door de sleeplieren. Onze onderneming garandeert de exacte geometrische parameters, gebrek aan vervorming en ideale lasverbindingen.

Lassen van horizontale tanks en afvoertanks

EuroTankWorks bedient automatische en automatische manuele Lincoln Electric- en ESAB-lasapparatuur.

Het assembleren van de tankelementen wordt uitgevoerd aan de zuilvormige lassleutels in automatisch regime. Dit biedt een hoge kwaliteit van assemblagewerkzaamheden, waardoor de periode van stalen tankfabricage korter wordt en de kosten van handmatig werk worden verlaagd. Slechts enkele ondernemingen in Rusland beschikken over dergelijke apparatuur, waardoor onze producten concurrerend zijn in kwaliteit.

Productie van gelaste tanksProductie van gelaste tanksProductie van gelaste tanksProductie van gelaste tanks

Technische uitrusting van onze staalfabriek:

Ons bedrijf is een van de fabrikanten van opslagtanks, met voldoende materiaal en technische mogelijkheden voor een geschikte voorbereiding van de metaalrol, die een hoge kwaliteit van alle tankelementen garandeert.

Aangezien een tank niet alleen een set wanden en bodem is, maar ook mangatplaten, paspijpen, flenzen, voetpaden en andere technologische elementen, is de kwaliteit van de uiteindelijke eenheid sterk afhankelijk van de nauwkeurigheid van de productie van elk element.

Onze onderneming heeft een volledig uitgeruste mechanische metaalverwerkingsfabriek, uiterst nauwkeurige snijmachines, apparatuur voor het buigen en platdrukken, metaaldraaibanken en boormachines.

Tweedelige gemechaniseerde rollend machineTweedelige gemechaniseerde wikkelmachine

Lassen van wanden, bodems en daken of verticale stalen tanks, het uitvoeren van röntgen- en ultrasone testen of lasverbindingen, het oprollen van panelen in een rol.

 

Parallelle schaaf- en freesmachineParallelle schaaf- en freesmachine

De reductie van plaatmetaal in de breedte van het ontwerp, zorgt voor de rechthoekigheid, voorbereiding van de randen voor het lassen.

 

Onderliggende kraan, draagvermogen 40 t.Onderliggende kraan, draagvermogen 40 t.

Verplaatsen van lasten in het gebied van de wikkelmachine en in de zone of assemblage van de schildstructuren of daken. Verzending van grote eindproducten.

 

Onderliggende kraan, draagvermogen 20 t.Onderliggende kraan, draagvermogen 20 t.

Verplaatsen van lasten in alle werkzones of de werkplaats. Onderhoud van montageruimtes voor metalen hulpstructuren. Vullen van containers met metalen structuren.

 

Magnetisch hijsapparaatMagnetisch hijsapparaat

Lay-out van metalen platen in het paneel op de 2e laag van de wikkelmachine.

 

Gas-plasma snijmachine met programmabesturingGas-plasma snijmachine met programmabesturing

Snijden van plaatstaal voor het vervaardigen van knuppels van hulpmetaalstructuren.

 

Hydraulische guillotineschaar 16x3200mmHydraulische guillotineschaar 16x3200mm

Vermindering van plaatwerk in de ontwerpgrootte langs de lengte. Snijden van spaties.

 

4-rols buigmachine4-rols buigmachine

Buigen of voorbereide platen of de wand van de tank in de ontwerpradius (wanneer de plaat-voor-plaat vervaardigingsmethode wordt gebruikt).

 

Hydraulische profielbuigmachineHydraulische profielbuigmachine

Buiging van hoek, profiel, balk en buis in de ontwerpradius voor de productie van metalen hulpstructuren.

 

Handmatige plasmasnijmachineHandmatige plasmasnijmachine

Metaal snijden tijdens assemblage van hulpmetaalstructuren.

 

Edge milling cuttersEdge milling cutters

Cutting the edges of plate metal at the project angle before welding

 

Lastractor voor automatisch ondergedompeld booglassen ESABLastractor voor automatisch ondergedompeld booglassen ESAB

Lassen van de wand-, bodem- en dakpanelen op de wikkelmachine.

 

Halfautomatische lasmachines ESAB Warrior 500iHalfautomatische lasmachines ESAB Warrior 500i

Lassen van metalen structuren

 

TransformatorstationTransformatorstation

To ensure the energy capacity of the Plant at a rate of 1000kVA.

 

Werkplaats kenmerken:

Productiefaciliteit voor stalen tanks EuroTankWorks bevindt zich in de werkplaats met een vloeroppervlak van 5990 vierkante meter en een plafondhoogte van 18m.

We hebben het elektrische systeem gemoderniseerd en nu is het vermogen van de fabriek 1000 k VA.

Onze fabriek is vergast, waardoor we de werkruimte kunnen verwarmen met de moderne infraroodbranders. Dit is een verplichte voorwaarde voor de laskwaliteit in de winter. Trouwens, de meeste kleine tankfabrikanten in Rusland verwarmen geen werkplaatsen en voeren laswerkzaamheden uit bij negatieve luchttemperaturen, wat een overtreding is van de technische wetgeving.

Een ander belangrijk voor het voordeel van de productie van stalen tanks in onze werkplaats is de vloer. Omdat voor ons in deze winkel de vorige eigenaren het vliegtuig hadden geassembleerd, is de vloer gemaakt van granieten platen op een dikke betonnen dekvloer en is deze perfect vlak. Dit vereenvoudigt de assemblage van metalen structuren en maakt het ook mogelijk om de juiste opslag van plaatmetaal te garanderen.